dissabte, 4 de juliol del 2015

Vídeo de les colònies esportives!

Després d’una nit diferent, ja que per molts era el primer bivac que fèiem, calia agafar forces amb un bon esmorzar  per encarar el camí de tornada. Desperts, esmorzats i amb tot recollit, vam descobrir el món del geocatching  i, ves per on, hi havia un tresor amagat tot enfilant pel camí de tornada. Després de ser guiats pels satèl·lits, vam trobar el tresor i vam deixar constància que ho havíem fet amb una foto de grup. Per passar la calor ens vam entretenir buscant les fites del GR que ens guiaven cap a Navàs. La calor apretava, però just en el moment més dur vam ser rescatats per un avituallament ple de síndries i gelats. Un cop refets podríem haver pujat qualsevol muntanya.
Al  arribar a l’EDN ens esperava una festa india que tenia molt bona pinta. Ens vam anar a canviar: ulleres, samarreta blanca i banyador. Llestos. El Holy Fest consistia en llençar-nos pigments de diferents colors els uns contra els altres. Vam acabar plens de tots colors, de dalt a baix. Acte seguit vam ruixar-nos per a no deixar rastre a l’EDN de la nostra festa.
Després d’un matí tan intens, calia reposar, per això vam aprofitar per acabar l’amic invisible i fer un taller de cuina per fer unes barretes energètiques boníssimes.
Ja més tard no podíem faltar a la nostra trobada diària amb la piscina. Vam aprofitar l’amenaça d’uns núvols per fer-nos nostra tota la piscina.

A la nit teníem muntada una discoteca força particular. Ens vam pintar les cares i tothom brillava en la foscor. Vam ballar, córrer, cridar, cantar, jugar… i tot i així semblava que no tinguéssim son.  Finalment vam preparar-nos per dormir, això si, calia aprofitar l’última nit de les colònies amb els companys i per això vam estar una estoneta xerrant a les habitacions. Quin gran dia. 

I l'últim dia! Vam preparar les motxilles, vam fer el llançament d'ou, i ens vam donar les manualitats de l'amic invisible, un record genial d'aquesta setmana. 

Us deixem un bon resum!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada