dimecres, 1 de juliol del 2015

Carnestoltes!!

Avui hem celebrat el carnestoltes!! El nostre primer dia ha estat un dia genial. Al matí, un cop els pares ens heu dit adéu hem anat a endreçar les nostres habitacions i a deixar-les ben guarnides!! Després, ens han dit les tutories que cadascú tindria i amb aquestes hem decidit el nostre crit de guerra, una bandera i hem creat la nostre mascota. De mascota tots tenim un súper ou que hem vestit i disfressat!
Hem anat a dinar i,  a gaudir del menjar deliciós que ens prepara l’Alfonsa i l’Inma! Mmm que bons que eren els macarrons!!!
Ben dinat hem fet una gimcana aquàtica al pati de l’escola , hem berenat pa amb xocolata boníssim i hem anat a la piscina a refrescar-nos!!
Tornant ens hem dutxat i hem sopat. Per acabar el primer dia hem fet un joc de nit del contrabandista a l’Alzineta on hem hagut de pensar les maneres més originals i secretes d’amagar un macarró!! Quan hem arribat a l’escola ens hem retrobat per tutories i cada grup ha repartit els papers de l’amic invisible de les colònies!!
Però... ara ja són les 12! Què tard! Ha arribat l’hora d’afrontar la primera nit fora de casa.
Bona nit a tots! Petonets!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada