dimecres, 1 de juliol del 2015

Saint Patrick's day

Avui ens hem despertat i tot estava guarnit de verd perque celebrem Saint Patrick's day! Després de menjar un pa amb nocilla deliciós, la Meri ja ens esperava per marxar amb bici! Hem arribat fins la riera del Mujal i allà hem begut aigua. Alguns ens hem quedat allà a fer jocs i, a construir cabanyes súper xules!!! Quan han arribat els més valents, que han anat fins a Sant Cugat del Racó; hem marxat tots junts un altre cop cap a l’escola a dinar.

Per dinar hem menjat arròs i botifarra. Acabat de dinar ens hem “relaxat”  a les habitacions una estoneta fins que hem anat a fer els tallers de l’amic invisible. Alguns hem començat a fer uns atrapa-somnis genials i els altres hem fet un espelmatori de colors.

Degut a la calor insuportable que feia hem fet canvi de plans i havent berenat hem anat a la piscina a refrescar-nos. Tornant, hem fet els jocs outdoor al pati. Hem jugat a un mikado gegant, a un buscamines, a una telerinya inmensa... i és que no parem!!!
Ja ha arribat l’hora de sopar, dutxats, tots estàvem ben cansats de tot el dia i hem pogut gaudir d’una nit de relaxació tot escoltant contes del Jorge Bucay! 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada