dimecres, 5 de juliol del 2017

THIRD DAY 2017

Hola a toots!!! Ens estem dutxant i ja estem apunt per anar a sopar! Avui tenim soup and chicken!!! I ens estem morint de ganes de fer bivac i dormir al pati avui a la nit!!!


Ens ho passem taaaan bé! Avui hem anat de viatge a l'ÀFRICA!!! Al mati ens hem estat tot el mati a la piscina fent una gimcana i molts i molts jocs súper divertits! Eiii i quina enveja que us farem ara... perquè les monitores avui ens han portat patates a la piscina! Llavors les llenties de dinar no eren tan bones... jeje

Després de dinar, hem estat una bona estona a l'habitació mentre les nenes de 5è ens han fet una obra de teatre i ens hem fet un tip de riure!!! Quan ens han avisat hem anat de seguida cap a la sala de jocs a fer joies, maquillatges i pentinats africans, i ho hem deixat tot apunt per l'espectacle que estem preparant per divendres quan vingueu!!!

Ah siii! Ja ens en oblidàvem! Em practicat els balls africans, brasilers i xinesos!!! Són súper divertits! Ja veureu!!! Havent acabat de ballar i quan ja estàvem ben suats, hem recollit i.... cap a la dutxa!!!

Avui a la nit tenim preparat un joc de pistes pel pati... Quines ganes!!!!

Un petó molt gros que ja s'acaba la cosa! Però també tenim ganes de veure-us...







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada