divendres, 1 de juliol del 2016

DIMECRES 29 I DIJOUS 30

Eiiii pares! Quant temps... és que... sabeu què ahir? Quin dia!! Estem es-go-tats! Vam marxar ben d'hora al matí i ens vam encaminar direcció al Pla de Santa Susanna. Vam fer diverses parades per refrescar-nos i recuperar forces, fins a arribar al destí.


Vam arribar a una ermita preciosa! Allà vam fer malabars al matí i llavors vam menjar l'entrepà que ens havien preparat a la maleta. Tot seguit, vam fer tir amb arc, QUÈ DIVERTIT! Ens va encantar. Després de berenar pa amb un Kit Kat boníssim i una síndria fresca que ens van portar, vam fer uns jocs de orientació per la zona. Quan vam haver acabat, vam sopar i esperant que es fes fosc, vam fer Slackline.
I.. per fi va arribar el vespre... Vam fer un joc de nit que anàvem en contra dels monitors! De poc els guanyem!!!Vam acabar el dia sota la llum de les estrelles.


Avui al matí quan ha sortit el sol, ja teníem els ulls com taronges.  Hem tornat caminant i cap a Navàs hi faltava gent!! En tornant, hem anat a la piscina on hem fet unes súper olimpíades aquàtiques. Hem dinat i a la tarda, després de descansar una estoneta, hem fet un concurs de cocktails! I sabeu què? Avui hem fet sopar a la fresca i després.... DISCO!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada